Altınova Anaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimleri sağlamak kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.

Misyon: Çocuklarımızın okul öncesi hazırlıklarını bütün gelişim alanlarında (bilişsel, sosyal, duygusal, fiziksel) tamamlayabilmeleri için; Her öğrenciyi kendi kapasitesinin en üst noktasına ulaştırabilmek, Benlik algısını güçlendirerek, öz güvenini kazanmasına yardımcı olmak, Yaşıtlarına ve yetişkinlere karşı kendini ifade edebilme becerisini geliştirmek, Yetişkinden bağımsız hareket etme becerilerini geliştirebilmek, Hayal gücünü teşvik etmek, Oyun aracılığı ile zihinsel keşif olanakları sağlamak.

Başarılar:

Saatler: 08.30-12.30 13.00-17.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://altinovaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Altınova Mah. Ulus Cad. No49 Cihan Yorgun Ortaokulu Yanı /Ayvalık/Balıkesir

Yerleşim Yeri - Altınova Mah.

Ulaşım Kara yolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ayvalık İlçe Merkezine 18 km