BALIKESİR / AYVALIK - Altınova Anaokulu

Hedeflerimiz

1- Okulumuzda çalışan tüm personelin İlk yardım eğitimlerinin 1 yıl içinde alınmasının sağlanması.

2- Engelli bireylerin okula erişimini kısıtlayıcı unsurların %90 oranında giderilmesi.

3-Okulumuzda çalışan (öğretmen) ve öğrencilerin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim-öğretim görmelerinin sağlanması için günlük temizlik ve dezenfeksiyon işleminin 1 defa yapılması

4- Okul bahçesinde bulunan her türlü oyun araç ve gereçlerinin yılda 2 kez kontrol ve bakımının yapılması.

5- Sınıf, koridor,  atölye, yemekhane, lavabolarda başta olmak üzere okul içindeki tüm birimlerde bulunan pano, dolap, levha, camlı-camsız her türlü çerçeve pencere sistemi ve benzeri eşyanın sabitlenmesi ve gerekli kontrollerinin yılda 2 kere yapılması.

6- Sınıf alanında bulunan her türlü oyun araç ve gereçlerinin yıl içerisinde 2 defa kontrollerinin yapılmasını ve varsa tehdit  ve tehlikelerin azami bir hafta içerisinde bertaraf edilmesi

Yayın: 26.12.2022 - Güncelleme: 29.11.2023 16:34 - Görüntülenme: 115